fbpx

D

E L

D I N

B E T A L I N G

O P   M E D  A B O N N E M E N T

Natlinser. Et stærkt alternativ til almindelige kontaktlinser.

Brillestel

Brillestel

Hos Optik Nicolai’s er kvaliteten altafgørende, uanset om det handler om brilleglas, kontaktlinser eller brillestel.
Derfor er vores brillestel særligt udvalgt med fokus på kvalitet, design og materialevalg.
Vi ønsker stel som ikke findes alle steder, så vi altid kan tilbyde vores kunder det nyeste, det bedste og det flotteste på markedet.
Hos Optik Nicolai’s finder du stel til alle stilarter. Der er de helt neutrale og nærmest usynlige, den klassiske metalbrille med et skævt touch, den helt vilde brille og alt derimellem.

Ring til os, besøg os i butikken eller læs mere om vores brillestels designere herunder.

Nye briller og brillestel indenfor en time

Hos Optik Nicolais kan vi give dig nye briller med enkelstyrke glas indenfor en time, altså ret nemt og hurtigt. Det ændrer dog ikke på, at vi under alle omstændigheder, tager os den tid, som dit perfekte brillevalg tager.

Brillestel og brilleabonnement

Trods for vi arbejder hurtigt, ved vi også hvor vigtigt det rigtige brillestel er for dig, når det er noget der skal bruges dagligt og på alle måder bliver en del af din identitet. Økonomi kan derfor desværre til tider være en større forhindring, når man endelig har fundet netop det brille stel, som bare fungerer for dig og din personlighed.

Derfor tilbyder vi vores kunder at dele betalingen af deres nye brillestel og glas over 12 eller 24 måneder med et brilleabonnement. Når du deler din betaling med et brilleabonnement, er der ingen renter og ingen gebyrer. Du betaler kun for prisen på dine nye briller – ikke en krone mere.

Læs mere om brilleabonnement.

D

E L

D I N

B E T A L I N G

O P   M E D  A B O N N E M E N T

Optiker Roskilde - Brug natlinser når du sover og se normalt om dagen.