Nye briller på en time *

* Gælder for enkeltstyrke og bygningsfejl.
Der tages forbehold for udsolgte glas.

Götti

orgreen-square-logo

Designer og optometrist Sven Götti er manden bag det stilfulde brand. Han arbejder efter princippet “reduktion”. Alle design reduceres til det væsentlige uden unødige og forstyrrende elementer. Stilen gennemsyres af dygtigt designhåndværk, som med sin harmoniske formgivning skaber værdifulde og langvarige brugsgenstande.

Götti-stellene afspejler designerens høje og kompromisløse idealer. Gennem alle kollektioner genkendes en klar, sikker linje – som går flot i takt med den skandinaviske trend. Det er schweizisk elegance med sans for detaljer og teknik.

De seneste skud på stammen hos Götti er to unikke kollektioner. GÖTTI DIMENSIONS er nyskabende, 3D producererede stel – inspireret af urbanitet, kunst, arkitektur, mode, rå natur – og opgraderet til moderne street stil.

GÖTTI PERSPECTIVE er en yderst perfektioneret genopfindelse af uindfattede stel. Stænger, hængsler og sidesteg er monteret uden skruer, lim eller lodninger. Götti’s designgruppe har med denne geniale teknik sat nye standarder for fremtiden stel.

Se set fra Götti på https://www.gotti.ch/en/collections