fbpx

D

E L

D I N

B E T A L I N G

O P   M E D  A B O N N E M E N T

Natlinser. Et stærkt alternativ til almindelige kontaktlinser.

Butikken

Lidt om os hos Optik Nicolai’s.

 

Nicolai Wantzin Indehaver
Autoriseret optometrist og kontaktlinse-nørd. Nicolai er uddannet i 1992 og brænder for natlinser (Ortho-k) og er en af Danmarks mest erfarende optikere inden for disse linser. Nicolai har i mange år drevet optikerforretning – tidligere i samarbejde med Ole Steen.
I 2010 slog Nicolai dørene op for Optik Nicolai’s

Katrine Bisgaard – Optikerassistent
Hun har mange års erfaring i butik. I 2008 gik Katrine ind i optikbranchen og har gennem årene uddannet sig inden for brillemode og optikkens fag. Katrine har en stor passion for mode og dens udvikling.

Mette Østergaard – Optiker
Uddannet optometrist i 2013. Mette skrev sit bachelorspeciale om Ortho-K linser og fik Optimus by Essilors 3. præmie. Mette brænder for håndværket, det optiske og har et højt serviceniveau.

Butikken
Personalet deltager løbende i efteruddannelse, seminarier og kurser, for hele tiden at blive bedre samt at holde sig opdateret inden for nytænkning, udvikling og viden om faget.

Et brilleglas er ikke bare et brilleglas, der findes mange forskellige kvaliteter og designs. Hos Optik Nicolai’s får du brilleglas med den nyeste teknologi, så du i din hverdag kan opnå den bedste optiske løsning.

Vi er hele tiden på udkig efter nye tendenser, så når du besøger vores butik, kan du blive opdateret og prøve den nyeste brillemode.

Vi sætter en ære i, at give dig den bedste synsløsning, så du kan komme til at se godt ud på flere måder.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

D

E L

D I N

B E T A L I N G

O P   M E D  A B O N N E M E N T

Optiker Roskilde - Brug natlinser når du sover og se normalt om dagen.