fbpx

D

E L

D I N

B E T A L I N G

O P   M E D  A B O N N E M E N T

Natlinser. Et stærkt alternativ til almindelige kontaktlinser.

Flerstyrkeglas

Til dig der er over 45 og udfordres af, at synet ikke længere er skarpt inden for rækkevidde.

VARILUX X-Serien. Essilors mest avancerede progressive brilleglas, som giver dig ubesværet syn. Brilleglasset giver dig mulighed for helt problemfrit at se hver en detalje inden for arms længde og længere væk. VARILUX X-seriens brilleglas lader dig opleve fantastisk skarphed, ubegrænset syn og let overgang fra afstand til nær. De reducerer behovet for hovedbevægelser væsentligt og gør det let for dig at finde det rigtige sted i glasset, uden at du får ondt i nakken og ryggen.

VARILUX S-Serien. Banebrydende brilleglas i Essilor Varilux serien som giver dig alle fordele ved Varilux brilleglas teknologien, og samtidig fjerner de følelsen af at være ude af balance, som ofte opleves med flerstyrkeglas. De har enestående klarhed fra kant til kant, så du kan føle dig tryg i enhver situation. Uanset afstand og situation vil du opleve ubegrænset syn med det samme.

VARILUX PHYSIO 3.0. Giver et klart og skarpt syn hver gang. Den glidende overgang fra afstands- til læsesyn er effektivt uanset aktivitet.

VARILUX COMFORT 3.0. Et nyt forbedret Varilux Comfort. Designet til at sikre et konstant skarpt syn og hurtig tilvænning.

D

E L

D I N

B E T A L I N G

O P   M E D  A B O N N E M E N T

Optiker Roskilde - Brug natlinser når du sover og se normalt om dagen.