fbpx

Om Os

Du finder os i hjertet af Roskilde tæt på Domkirken. Optik Nicolai’s er startet og drevet af indehaver Nicolai Wantzin. Det er en lille optikerforretning, der slog dørene op i 2010 og siden butikkens begyndelse, har det været Nicolai’s vision, at faglighed og kvalitet er i højsædet.

Det er vigtigt for os, at holde os opdaterede på, hvad der rør sig indenfor faget både i forhold til nytænkning, udvikling og viden om faget, derfor deltager vi løbende i efteruddannelse, seminarier og kurser.

Vi er hele tiden på udkig efter nye tendenser, så når du besøger vores butik, kan du blive opdateret og prøve den nyeste brillemode.

Vi sætter en ære i, at give dig den bedste synsløsning, så du kan komme til at se godt ud på flere måder.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

Nicolai Wantzin, Optiker

Autoriseret optometrist og kontaktlinse-nørd. Nicolai er uddannet i 1992 og brænder for natlinser (Ortho-k) og er en af Danmarks mest erfarende optikere inden for disse kontaktlinser. Nicolai har i mange år drevet optikerforretning – tidligere i samarbejde med Ole Steen.

Mette Østergaard, Optiker

Uddannet optometrist i 2013. Mette skrev sit bachelorspeciale om Ortho-K linser og fik Optimus by Essilors 3. præmie. Mette brænder for håndværket, det optiske og har et højt serviceniveau.