fbpx

Ortho-K / Natlinser

Natlinser er svaret til dig, der er nærsynet og som er træt af bløde kontaktlinser eller briller / har problemer med at kontaktlinserne tørrer ud / overvejer laser operation.

Man benytter en lille formstabil kontaktlinse, der omformer hornhinden i løbet af natten. Dette gør, at man kan se klart hele dagen uden brug af korrektion.

 

 

Disse innovative kontaktlinser er et alternativ til dig, der har overvejet at blive opereret. På den måde opnår du samme effekt dog uden varige forandringer. Man kan altid stoppe med at bruge disse linser og synet vil gå tilbage til udgangspunktet fra før man begyndte med linserne.

Desuden virker natlinser som Myopikontrol, det betyder, at de bremser udviklingen af nærsynethed. Det vil sige, at et barn på 12 år med ca. -1,00D[1] der begynder med natlinser, vil ende med en styrke på omkring -2,00 som voksen, hvorimod et barn på 12 år med ca. -1,00D i styrke der bruger briller eller almindelige kontaktlinser, vil som voksen ende med en styrke på omkring -3,00D – -4,00D.

Har dette vakt din interesse, så book en tid til forundersøgelse og se om dette er løsningen til dig.

 

[1] D = Dioptri, er den måleenhed man bruger for at angive den styrke, som øjet har behov for.

Bløde kontaktlinser

Book en tid til en synsprøve eller kom ind i butikken og se det store udvalg.