fbpx

D

E L

D I N

B E T A L I N G

O P   M E D  A B O N N E M E N T

Natlinser. Et stærkt alternativ til almindelige kontaktlinser.

Vores kunder siger

Natlinser har virkelig gjort min hverdag nemmere! Jeg har haft denne type linser i ca. 2,5 år, og jeg har perfekt syn fra jeg åbner øjnene om morgenen til jeg lukker dem igen om aftenen. Derudover kan jeg dyrke sport uden at skulle tænke på linser/briller, og jeg slipper for de tørre og irriterede øjne, som dagslinser nogle gange gav mig. Alt i alt kan jeg ikke forestille mig en bedre løsning på de problemer, som nærsynethed giver, og jeg vil klart anbefale natlinser.

Natlinser er det perfekte linsevalg for mig; udtaler Katrine
Katrine Schultz-Knudsen

 


Jeg har nu haft natlinser i et par uger ….. så fantastisk dejligt ikke, at have linser på om dagen, specielt på mine cykel & strand ture og det er skønt at være fri for tørre øjne. Jeg tager linser på når jeg går i seng og tager dem så ud igen når jeg står op, har så “normalt” syn. En fantastisk opfindelse, som kan bruges af os der er nærsynet. Jeg kan kun opfordre alle der er nærsynet om at tage forbi Optik Nicolai’s i Roskilde, for at få en snak om natlinser.
Både min datter på 15 år og jeg selv er så glade for at have skiftet linser.

Merete Weiss

 


Jeg fik onsdag d. 19/12 Natlinser hos Optik Nicolais, hvilket har været en fantastisk oplevelse og har givet mig mere frihed. Jeg er nærsynet med en styrke på -2,00 – Linserne kan desværre kun bruges af nærsynet.

Jeg sover med linserne hver nat, tager dem ud når jeg står op og har så et super godt syn.
De første par dage med Natlinserne skulle mine øjne lige vænne sig til linserne, men allerede på 3 dagen kunne jeg se rigtig godt helt frem til jeg gik i seng. Jeg bemærker faktisk ikke, at jeg har linserne på når jeg sover – selvom det er en hård linse.

Jeg giver Natlinserne mine BEDSTE ANBEFALINGER prøv dem, det er så skønt at være fri for linser eller briller om dagen. Linserne vil også stoppe udviklingen af min nærsynethed, som desværre er på vej til at bliver større.

Så jeg synes du skal tage ned til Nicolai hos OPTIK NICOLAI’S i Roskilde, hvis du vil vide mere eller har lyst til at få samme frihed.

Emma Weiss