No Blog Title Set

Book en synsprøve

Når du gæster vores synsklinik til en synsprøve, er du garanteret en grundig og fyldestgørende undersøgelse af dine synsbehov. Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov, så vi kan vejlede dig til den bedste løsning.

Vores tekniske måling af dine øjne er omhyggelig og detaljeret. Vi udmåler styrkerne til de forskellige afstande og undersøger dine øjnes evne til at arbejde sammen. Hos Optik Nicolai’s sætter vi en ære i at være grundige og sikre, at du får den optimale synsløsning med hjem.

Dit syn er vigtigt

Dit syn er dit vigtigste sanseorgan, og en synsundersøgelse kan være afgørende for at sikre, at du har det bedste syn og den bedste øjenhelse. En synsprøve giver ikke kun en præcis måling af dit syn, men den kan også afsløre potentielle øjenproblemer og sygdomme, der ellers kunne gå ubemærket hen.

Oplever du ofte hovedpine eller har svært ved at koncentrere dig under læsning? Det kan være tegn på, at du har brug for briller. Andre indikationer omfatter sløret syn, vanskeligheder med at se om natten, langsomt justering af øjet fra lys til mørke, og trætte “computer-øjne” med irriterede, ømme og kløende øjne. En synsprøve kan afsløre, om du lider af nogen af disse symptomer, og hjælpe dig med at se verden mere klart og skarpt igen.

OPLEVER DU FØLGENDE?

– Ofte hovedpine
– Svært ved at koncentrere sig om læsning
– Sløret syn, især når du læser eller ser på skærme
– Svært ved at se om natten eller i mørke omgivelser
– Problemer med at justere øjet fra lys til mørke
– Irriterede, ømme eller trætte øjne
– Øjne som løber i vand
– Svært ved at fokusere eller oplever dobbelt syn
– Tørre øjne og øget lysfølsomhed

 

HVORFOR VENTE?

Book en synsprøve i dag og tag det første skridt mod en bedre synsoplevelse!

Vores syn ændrer sig gennem tiden, og det er vigtigt at holde det ved lige ved at få det testet regelmæssigt. Vi anbefaler en synsprøve 2 år efter, man har fået nye briller. Er brillerne over 2 år, anbefaler vi derefter et tjek hvert år. Og selvfølgelig også altid efter behov.

Hvis du oplever nogle af følgende situationer, bør du få testet dit syn:

🤕 Ofte hovedpine
📖 Svært ved at koncentrere sig om læsning
😩 Sløret syn, især når du læser eller ser på skærme
🌛 Svært ved at se om natten eller i mørke omgivelser
💡Problemer med at justere øjet fra lys til mørke
👁 Irriterede, ømme eller trætte øjne
💧 Øjne som løber i vand
🧐 Svært ved at fokusere eller oplever dobbelt syn
🌵 Tørre øjne og øget lysfølsomhed

Hvis du er langsynet, har du svært ved at fokusere på objekter, som er tæt på, men kan fint fokusere på afstand. Det kan derfor være, at du har svært ved at fokusere på din telefon eller den bog, du er ved at læse.

Du er nærsynet, når du har svært ved at fokusere på genstande på afstand, men godt kan fokusere på det, som er tæt på. Det kan eksempelvis være, at du har svært ved at fokusere på vejskilte i trafikken, men har nemt ved at fokusere på instrumentbrættet, når du kører bil.

Når du gæster vores synsklinik til en synsprøve, er du garanteret en grundig og fyldestgørende undersøgelse af dine synsbehov. Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov, så vi kan vejlede dig til den bedste løsning.

Vores tekniske måling af dine øjne er omhyggelig og detaljeret. Vi udmåler styrkerne til de forskellige afstande og undersøger dine øjnes evne til at arbejde sammen. Hos Optik Nicolai’s sætter vi en ære i at være grundige, så du får den optimale synsløsning.

Scroll to Top

Vi holder lukket alle påskens helligdage

Torsdag den 28. marts (Skærtorsdag)

Fredag den 29. marts (Landfredag)

Søndag den 31. marts (Påskedag)

Mandag den 1. april 2. Påskedag)

Se vores normale åbningstider her