No Blog Title Set

HVEM ER VI?

Velkommen hos Optik Nicolai's

Optiker i Roskilde

Du finder os i hjertet af Roskilde tæt på Domkirken. Optik Nicolai’s er startet og drevet af indehaver Nicolai Wantzin. Det er en lille optikerforretning, der slog dørene op i 2010 og siden butikkens begyndelse, har det været Nicolai’s vision, at faglighed og kvalitet er i højsædet.

Det er vigtigt for os, at holde os opdaterede på, hvad der rør sig indenfor faget både i forhold til nytænkning, udvikling og viden om faget, derfor deltager vi løbende i efteruddannelse, seminarier og kurser.

Vi er hele tiden på udkig efter nye tendenser, så når du besøger vores butik, kan du blive opdateret og prøve den nyeste brillemode.

Vi sætter en ære i, at give dig den bedste synsløsning, så du kan komme til at se godt ud på flere måder.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

Mød personalet

Nicolai Wantzin

Optiker

Autoriseret optometrist og kontaktlinse-nørd.

Nicolai er uddannet i 1992 og brænder for natlinser (Ortho-k) og er en af Danmarks mest erfarende optikere inden for disse kontaktlinser.

Nicolai har i mange år drevet optikerforretning – tidligere i samarbejde med Ole Steen.

Marianne Wantzin

Optometrist

Har arbejdet i optikerbranchen siden 1988, de sidste 12 år som glaskonsulent.

Hun har som optiker altid haft interesse i at give kunderne den bedste optiske løsning, om end det er de bedste brilleglas eller linser.

Natlinser / Ortho-K

Natlinser er svaret til dig, der er nærsynet og som er træt af bløde kontaktlinser eller briller / har problemer med at kontaktlinserne tørrer ud / overvejer laser operation.

Synsprøve

Hos Optik Nicolai’s laver vi altid en grundig synsprøve, så vi har det bedste udgangspunkt for at kunne hjælpe dig og dit syn på bedst mulig måde.

Scroll to Top

Vi holder lukket alle påskens helligdage

Torsdag den 28. marts (Skærtorsdag)

Fredag den 29. marts (Landfredag)

Søndag den 31. marts (Påskedag)

Mandag den 1. april 2. Påskedag)

Se vores normale åbningstider her