No Blog Title Set

Nicolai’s Brilleleje – Giver dig mulighed for at skifte briller oftere

40% i udbetaling + en fast månedlig ydelse 

Ved køb af en Enkeltstyrke brille er prisen 200 kr. pr. måned.

Ved køb af Fremtidens Enkeltstyrke brille* er prisen 250 kr. pr. måned.

Ved køb af en Progressiv brille er der følgende 4 priskategorier, da den månedlige ydelse afhænger af brillens samlede pris:

Gruppe 1:0 – 11.999 kr.300 kr. pr. måned
Gruppe 2:12.000 – 13.999 kr.350 kr. pr. måned
Gruppe 3:14.000 – 15.999 kr.400 kr. pr. måned
Gruppe 4:16.000 – 17.999 kr.450 kr. pr. måned

Den månedlige ydelse løber over 24 måneder og er et fast beløb.  Du kan købe lige så mange par briller som du kunne drømme om, der skal dog gå minimum 6 måneder mellem hvert køb. Efter et nyt køb laves en ny Brilleleje aftale og de 24 måneders ydelse gælder så på den nye aftale og den foregående brille er hermed afsluttet og udbetalt.

*Fremtidens enkeltstyrkeglas er et moderne afstandsglas med forbedret optiske zoner både på nær og afstand samtidig med, at der er et lille boost i nærdelen. De bedste glas til brug ved skærme. Optimale til aldersgrupper fra 10-40 år.

Hvorfor brilleleje?

Med Nicolai’s brilleleje har du mulighed for at købe nye briller, uden at betale brillens fulde beløb ved afhentning. Du betaler 40% af brillens samlede pris, når du henter brillen og derefter et fast månedligt beløb, der afhænger af glastype samt brillens samlede pris.

På denne måde kan du skifte ud i din brillegarderobe oftere og købe lige dén brille du ønsker dig, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

3 grunde til at vælge Nicolai's Brilleleje

 1.

Til en overkommelig pris får du muligheden for at forkæle dig selv med flere briller og et brillelook, der altid passer lige netop til dit tøj, til dit arbejde, til din sport – eller bare til dit humør

2.

Du behøver aldrig gå på kompromis med kvalitet og kan købe de briller, som klæder dig bedst.

3.

Vi har ingen skjulte og uforudsete gebyrer. Prisen er altid 40% af den komplette brille – og den månedlige ydelse er uændret – uanset hvor mange briller du vælger

Månedsprisen forbliver altså uændret, uanset antallet af briller.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til Nicolai’s Brilleleje.

Nej. 

Med Nicolai’s Brilleleje lejer du hver brille/solbrille med styrke til en udbetaling på 40% af brillens totalpris og betaler herefter et fast månedligt beløb uanset hvor mange briller du køber. Aftalen gælder alle briller og solbriller i butikken, både briller med enkeltstyrke, flerstyrkebriller og solbriller med styrke.

De fleste har behov for flere par briller, men de færreste kender til de mange behov, som moderne brilleglas og specialstel kan løse. Kom ind i butikken og hør om dine muligheder og hvilke synsbehov vi kan dække. 

Ja. Hvis du benytter dig af de fordele som Nicolai’s Brilleleje giver, sparer du penge på udbetalingen af alle brillerne. Brilleleje er dog kun en stor fordel for dig, hvis du køber flere briller.

Synsprøve

Hos Optik Nicolai’s laver vi altid en grundig synsprøve, så vi har det bedste udgangspunkt for at kunne hjælpe dig og dit syn på bedst mulig måde.

Natlinser / Ortho-K

Natlinser er svaret til dig, der er nærsynet og som er træt af bløde kontaktlinser eller briller / har problemer med at kontaktlinserne tørrer ud / overvejer laser operation.

Finansiering

Hos Optik Nicolai’s kan vi tilbyde dig en delbetalingsløsning gennem Resurs bank. Dette betyder, at du kan dele din betaling op og betale månedligt uden renter eller gebyrer.

Scroll to Top

Vi holder lukket alle påskens helligdage

Torsdag den 28. marts (Skærtorsdag)

Fredag den 29. marts (Landfredag)

Søndag den 31. marts (Påskedag)

Mandag den 1. april 2. Påskedag)

Se vores normale åbningstider her