No Blog Title Set

Enkeltstyrkeglas

Enkeltstyrkeglas kan opdeles i 4 kategorier:

 1. Hilux Trueform*
  Enkeltstyrkeglas der giver skarpt syn i både læsebriller og afstandsbriller. 
 1. Nulux Trueform
  Samme Trueform-teknologi som i ovenstående glas – nu bare asfærisk. Dette betyder et mere kosmetisk attraktivt brilleglas til højere styrker. Velegnet til afstandsbriller.
 1. Nulux Identity V+**
  Asfærisk brilleglas, der er kosmetisk attraktivt til højere styrker. Designet til at give kant-til-kant skarphed og en naturlig synsoplevelse. Velegnet til afstandsbriller.
 1. Sync III
  Tredjegenerations enkeltstyrkeglas, der er designet til at forebygge og lindre digital øjentræthed***. Ideel løsning til brillebrugere mellem 13-45 år.
 1. *Trueform-teknologien bruger 3-dimensionelle koordinater til at optimere din styrke på bagfladen af glasset. Hver pixel ender således med at indeholde en unik styrke, så brillebrugeren får den optimale visuelle ydeevne til deres personlige behov.

   

  ** Identity V+ tager udgangspunkt i den enkelte brillebrugers personlige situation. I udmålingen tages der højde for samsyn, bæreposition og punkt-for-punkt-freeformberegning. Alt sammen for at garantere uovertruffen synsskarphed og en naturlig synsoplevelse.

   

  ***Digital øjentræthed er betegnelsen for gener, der opstår efter mere end 2 timers brug af digitale enheder. De mest almindelige gener er trætte og tørre øjne.

Scroll to Top

Vi holder lukket alle påskens helligdage

Torsdag den 28. marts (Skærtorsdag)

Fredag den 29. marts (Landfredag)

Søndag den 31. marts (Påskedag)

Mandag den 1. april 2. Påskedag)

Se vores normale åbningstider her