No Blog Title Set

Enkeltstyrkeglas

Flerstyrkeglas kan opdeles i 4 kategorier:

HOYA har lavet store undersøgelser der viser, at nem tilvænning og et stabilt syn er noget af det, brillebrugere vægter højest*. Flerstyrkeglas fra HOYA leveres derfor i flere kvaliteter og designs, så du i fællesskab med os kan vælge det helt rette glas, der giver det bedste syn og samtidig lever op til din livsstil og opfylder dine individuelle behov.

Men er der egentlig forskel på de dér flerstyrkeglas? – det korte svar er ja! 

Når vi taler om flere kvaliteter og kategorier, handler det om teknologi. Bag hver kategori ligger en helt unik teknologi, som er udviklet af HOYA, specifikt til at opfylde de behov der kan opstå i dagligdagen. 

Nedenfor er fire af de hyppigste designs:

HOYALUX iD MYSELFi

Et brilleglas, der er lige så unikt som dit fingeraftryk. 

Vi lever i en digital tidsalder, hvor fokus hurtigt skifter fra telefon til computer, bilkørsel og så telefonen igen, og når ca. 73% af alle personer med aldersrelateret langsyn har forskellig styrke på højre og venstre øje**, har vi behov for glas, der tager højde for vores omskiftelige hverdag og unikke øjne. Derfor har HOYA udviklet deres mest innovative glas til dato der, med HOYA iDentifier-teknologi og AdaptEase-teknologi, giver en skræddersyet beregning af dine unikke bæreparametre, som reducerer forvrængninger i glasset og sørger for optimal ydeevne. Forbedrede og bredere mellem- og nærfelter øger komforten foran computeren og gør det nemt at skifte mellem afstande i din hverdag.

Myself og Myself i​

HOYALUX iD MYSELF

Ganske enkelt fremragende.

Særlige hensyn til dit samsyn giver et stabilt og fremragende dybdesyn på alle afstande. Derudover er der fokus på et stabilt syn, når der skiftes mellem afstande, som giver en lettere og mere intuitiv brug af hele glasset. 

Glasset er designet til at fungere i en dynamisk hverdag med flere aktiviteter og fås derfor i tre designs – Indoor, Urban og Outdoor. 

HOYALUX iD LIFESTYLE 4i

Et syn i harmoni.

Præcis og ubesværet fokusering på alle afstande, hvor der tages højde for dit samsyn. Det betyder at du får et stabilt syn og fremragende synsdybde på alle afstande. Den skræddersyede beregning af dine unikke bæreparametre reducerer forvrængninger i glasset og sørger for optimal ydeevne. Glasset er designet til at fungere i en dynamisk hverdag med flere aktiviteter og fås derfor i tre designs – Indoor, Urban og Outdoor. 

Lifestyle 4i​

HOYALUX BALANSIS

Afslappet syn overalt.

God synskomfort på alle afstande med naturlige overgange fra afstand til læsning. Dette giver dig stor brugervenlighed i daglige aktiviteter. 

Balansis​

*‘Filling in the Gaps in the Customer Journey’, Firefly qualitative research in four European
countries, April 2016 and Millward Brown ‘User experiences with multifocal lenses, quantitative
research in seven European countries. May 2013.
** Arkivdata fra HOYA Vision Care. Europæiske ordrer på progressive glas 2007-2013.

Scroll to Top

Vi holder lukket alle påskens helligdage

Torsdag den 28. marts (Skærtorsdag)

Fredag den 29. marts (Landfredag)

Søndag den 31. marts (Påskedag)

Mandag den 1. april 2. Påskedag)

Se vores normale åbningstider her