No Blog Title Set

Skærmbriller

Skærmbrilleglas kan opdeles i 4 kategorier

Skærmbrillen er en udvidet læsebrille til dig, der er 40+ og kan mærke, at øjnene bliver trætte efter en lang arbejdsdag foran computerskærmen, eller dig der har en flerstyrkebrille i forvejen, der ikke virker optimalt foran computeren.

Ligesom kontorstolen og løbeskoene, er et skærmbrilleglas udviklet med henblik på ergonomi. Her taler vi bl.a. om korrekt hovedstilling, når du sidder foran computeren, så du undgår unødvendige nakkespændinger og anstrengte øjne sidst på dagen.

Den skiller sig ud ved at være en kombination af en læsebrille og en flerstyrkebrille, idet den er god på ca. 40 cm, som er gennemsnitlig læseafstand, og god foran computeren, der normalt er ca. 70 cm væk. Derudover kan glasset designes, så der er op til ca. 5 meters udsyn i glassets øverste del. Det den ikke kan, er at gøre dit afstandssyn knivskarpt, så brillen er ikke godkendt til f.eks. bilkørsel.

 

Nedenfor er tre af de hyppigste designs:

 1. Hoyalux WorkSmart Tact 2
  Stabilt syn med dybde og bredde.
  Dette glas er beregnet til intensivt skærm- og/eller nærbrug og findes i to designs, som giver mulighed for udsyn i op til 2 – eller 4 meters afstand.

 

 1. Hoyalux WorkStyle Business
  Skræddersyet skærmbrilleglas.
  Med specifikke målinger, kan vi tilpasse glasset dine individuelle bæringsparametre, så glasset optimeres i forhold til dine unikke behov. Glasset findes i to designs, som giver mulighed for udsyn i op til 2 – eller 4 meters afstand.

 

 1. iD Workstyle 3
  Førsteklasses arbejdsglas.
  Ønsker du en arbejdsbrille, der specifikt er designet til at give optimal fokus ved computeren og som også giver et godt udsyn? Dette glas er udviklet til at give op til 6 meters udsyn, så det er især godt til dig, der har en dynamisk arbejdsdag, der kræver flere skiftende fokusområder. Glasset findes i tre designs, som giver mulighed for udsyn i op til 1 -, 2 -, eller 6 meters afstand.

 

Alle skærmglas fås også med BlueControl overfladebehandling, der frasorterer dele af det blå lys, der bliver udledt af kunstigt lyskilder fra f.eks. computerskærme og mobile enheder.

Book en tid til en synsprøve og lad os vejlede dig, så du får de bedste glas i din næste brille.

Scroll to Top

Vi holder lukket alle påskens helligdage

Torsdag den 28. marts (Skærtorsdag)

Fredag den 29. marts (Landfredag)

Søndag den 31. marts (Påskedag)

Mandag den 1. april 2. Påskedag)

Se vores normale åbningstider her