No Blog Title Set

Historien

Prego er et dansk brand, der laver solbriller af optisk kvalitet efter de højeste brillestandarder. Det betyder, at du nemt kan få glas med styrke i dine solbriller. Og samtidig få en brille, der sidder rigtig godt og føles behagelig – time efter time, dag efter dag og år efter år. Prego understøtter princippet om “slow fashion” ved at fokusere på holdbare materialer og et bæredygtigt design, der kombinerer tidløse og moderne elementer. Hos Prego får du produkter af god kvalitet, som er designet til at holde længe og ikke bidrager til den stigende køb-og-smid-væk-kultur.

Prego blev grundlagt i 1966 som Frands Jensen i Odense. De oprindelige værdier om kvalitet og godt håndværk lever videre i dag. I 2014 lancerede Prego et samarbejde med designeren Karen Simonsen, som har ført til en kollektion, der kombinerer hendes unikke stil med Prego’s fokus på kvalitet. I 2017 blev Prego anerkendt for deres innovative design og vandt prisen for bedste designersolbrille ved Nana Woody and John-awardshowet.

Prego’s kollektioner spænder bredt – fra klassiske, tidløse modeller til mere moderne og trendy designs, der passer til enhver ansigtsform og stil. Mange af solbrillemodellerne er udstyret med polariserede linser, der fjerner genskin fra vand og våde overflader, reducerer blænding, og beskytter effektivt mod skadelige UV-stråler. Dette gør dem ideelle til både daglig brug og udendørs aktiviteter.

Vidste du, at du har mulighed for at leje dine briller? 

Scroll to Top