No Blog Title Set

Historien

COBLENS – A Crown For Your Eyes

Hos COBLENS handler det ikke om at gøre noget godt eller bedre, det skal være fremragende. Uanset om det handler om brillestel eller solbriller, så udspringer kvaliteten fra en stor passion for design og den højest mulige kvalitet indenfor håndværket. Sommetider et modigt design, men altid solidt som titanium.

Hos COBLENS er hvert enkelt stel en krone – den gør dig unik. Det er vigtigt at stellet ikke er dominerende og overtager, men et stel fra COBLENS underbygger og fremhæver dig og dine personlige træk.

COBLENS er stiftet af 2 mænd, der har mere end 20 års erfaring indenfor stelbranchen. Det var deres største ønske endelig at kunne skabe et stelmærke af en fremragende kvalitet og skønhed, der skulle komme fra byen Koblenz. Navnet er skabt af en kombination af den franske stavemåde af byens navn, Coblence, og det engelske ord for glas, Lens.

I dag er COBLENS én af de førende producenter, der producerer førsteklasses titaniums briller og forhandles allerede i 15 lande af udvalgte optikere.

coblens.com

Vidste du at du har mulighed for at leje din brille? 

Vidste du at du har mulighed for at leje din brille? 

Pris

Brillestel fra kr. X,-

Solbrille fra kr. X,- 

Scroll to Top

Vi holder lukket alle påskens helligdage

Torsdag den 28. marts (Skærtorsdag)

Fredag den 29. marts (Landfredag)

Søndag den 31. marts (Påskedag)

Mandag den 1. april 2. Påskedag)

Se vores normale åbningstider her