No Blog Title Set

Julbo

I 1888 opfandt franskmanden Jules Baud, på opfordring af krystalsamlere, den første brille der beskytter øjnene mod den stærke sol i bjergene. Siden da har Julbo revolutioneret markedet inden for solbriller til sport og fritid. I 1950’erne lancerede de den ikoniske gletschersolbrille ”Vermont” med læderafskærmning på siderne, der i eftertiden er blevet til et eftertragtet samlerobjekt.

Stort set alle modellerne i kollektionen fås med 2 forskellige typer glas:                                                 – REACTIV er et fotokromatisk glas, der skifter farve ved UV-påvirkning. Dette glas er perfekt, hvis du opholder dig i skiftende lys – f.eks. i skove. De fås i flere forskellige intensiteter, så graden af solfilter kan skræddersyes ud fra dit unikke behov.                                                                                       – SPECTRON skifter ikke farve og kan ikke tilpasses intensiteten af lyspåvirkningen. Glasset er lavet af polycarbonat er derfor meget let og faktisk også sprængresistent, så hvis du går på jagt, kan du altså bruge en brille fra Julbo til at beskytte dine øjne, mens farverne intensiveres og kontrasterne øges.   

Sportsbrillerne fra Julbo kan også laves med dine styrker – også glidende overgang. Kom ind i butikken og se en demo og resten af vores store udvalg af sportsbriller fra Julbo. 

Vidste du at du har mulighed for at leje din brille? 

Scroll to Top

Vi holder lukket alle påskens helligdage

Torsdag den 28. marts (Skærtorsdag)

Fredag den 29. marts (Landfredag)

Søndag den 31. marts (Påskedag)

Mandag den 1. april 2. Påskedag)

Se vores normale åbningstider her