No Blog Title Set

Studio

Studio Eyewear er skabt af svenske Anna Mälstad, med et ønske om at skabe smukke og funktionelle konstruktioner. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og har i mere end 15 år designet brillestel – altid med brillebærerens behov i fokus.

Designerens vision er at lave brillestel til kvinder, der tør skille sig lidt ud; ”Briller skal ofte bæres fra morgen til aften og der findes så mange kedelige og konservative stel allerede. Studio Eyewear skal stråle af både legesyge og elegance.” – Anna Mälstad. 

Under normale omstændigheder vil Anna få inspiration fra sine mange rejser til Italien. Men da Corona blev en realitet, vi ikke kunne undslippe, måtte hun drømme sig til de solmodne tomater og smukke turkise hav. Derfor har alle stellene hos Studio Eyewear et italiensk navn: Canneloni, Frutti Di Mare og Grappa, for blot at nævne tre.

Der kommer nyheder på hylderne et par gange om året – kom ned og bliv inspireret af alle de flotte farvekombinationer og former. Der er noget for enhver.

Vidste du, at du har mulighed for at leje dine briller? 

Scroll to Top

Vi holder lukket alle påskens helligdage

Torsdag den 28. marts (Skærtorsdag)

Fredag den 29. marts (Landfredag)

Søndag den 31. marts (Påskedag)

Mandag den 1. april 2. Påskedag)

Se vores normale åbningstider her